Vietimme kesäloman 2023 uudella veneellämme. Vajaassa neljässä viikossa tuli noin 700 NM reitillä Turku-Airisto-Kasnäs-Örö-Kärdla-Pärnu-Haapsalu-Dirhami-Hanko-Nauvo-Isokari-Köklot-Vaasa.

Kesälomareissu 31.5.-25.6.2023

Säät suosivat kesälomareissua. Yhtenä tai kahtena yönä reissun alussa tuli yöllä jokunen vesipisko, muuten oli poutaa ja aurinkoista. Kesä alkoi todenteolla Öröstä eteenpäin ja shortsit olivat kovassa käytössä.

Tavoitteenamme oli käydä Pärnussa josta koko purjehdusharrastus voidaan katsoa alkaneeksi kesällä 2012 kun kesälomareissulla siellä kävimme. Nyt saimme käydä samassa paikassa omalla veneellä ja istua ihailemassa maisemia ja veneitä rantakuppilassa samoilla paikoilla kuin 2012. Totuuden nimissä, 2012 kaikki näytti aika lailla erilaiselta. Nyt 15000 nm kokeneempana katselee eri silmin ja eri asioita. 2012 ei ollut oikeastaan mitään kokemusta purjehduksesta.

Kuvia reissusta löytyy kuvat.fi arkistosta.

Saattaisit myös pitää näistä: