Tänään 1.6.2023 olemme kokoontuneet yhteen merkittävän tapahtuman merkeissä – nimittäin tämän upean purjeveneen uuden nimen antamisen juhlaan. Kunnianosoituksena sen uudelle elämälle ja seikkailuille merellä, annamme tälle veneelle nimeksi Amanda.

Amanda, kaunis nimi, joka kantaa mukanaan vahvaa merkitystä ja historiallista taustaa. Nimi Amanda tulee latinankielisestä sanasta “amanda”, joka tarkoittaa “rakastettavaa” tai “lempeää”. Se symboloi veneen tulevaa matkaa, jossa se tulee rakastetuksi ja arvostetuksi purjehtijoiden ja meren ystävien keskuudessa. Se edustaa myös ystävyyden ja yhteisön voimaa, joka on tärkeää purjehdusharrastuksessa.

Amanda, tästä päivästä eteenpäin, tämä nimi tulee olemaan sinun tunnusmerkkisi. Se kaikuu satamissa ja vesillä, kutsuen muita ihmisryhmiä luoksesi jakamaan seikkailujasi ja kokemaan purjehduksen lumo. Se on nimi, joka herättää huomiota ja herättää uteliaisuutta.

Haluan myös ilmoittaa ilolla, että Amanda tulee kutsumaan Vaasaa uudeksi kotisatamakseen. Vaasa, kaupunki läntisellä rannikollamme, jolla on pitkät perinteet merenkulun ja purjehduksen suhteen. Satamasi täällä tulee tarjoamaan sinulle suojaa ja turvaa sekä lähellä olevan yhteisön, joka jakaa intohimosi merellä liikkumiseen. Tässä kaupungissa sinua odottavat uudet ystävät ja jännittävät purjehdusmahdollisuudet.

Rakas Amanda, astu siis eteenpäin uuteen vaiheeseen purjehduksessasi. Tartu tuuliin ja aaltoihin avoimin mielin. Toivon, että saat runsaasti onnea ja seikkailuja matkallasi. Muistathan myös aina nauttia jokaisesta hetkestä merellä ja pitää huolta turvallisuudestasi.

Saattaisit myös pitää näistä: